Viktoria Saxby

Viktoria Saxby
Föreläsare, utbildare och expertstöd. Bred konsultbakgrund från näringslivet, politiken, internationellt arbete samt ledarskapsutveckling med fokus på inkludering.

De senaste 7 åren har hon arbetat som föreläsare och konsult inom inkluderande ledarskap, arbetsmiljö, kommunikation och organisationsutveckling. Viktoria lyfter vinsterna av inkluderande företag/organisationer, ledarskap och kommunikation. Alltid med humor och fokus på praktiska verktygen för att lyckas. Det ska vara lätt att göra rätt. 

Viktoria Saxby har 25 års erfarenhet av inkluderingsarbete och har arbetat med de högsta ledarna, chefer och medarbetare inom myndigheter och länsstyrelser till till ledningsgrupper för börsbolag, chefer och medarbetare inom näringslivet, politiska ledare och riksdagsgrupper i Sverige och internationellt, till reklam- och filmbolag i USA.

Uppdragsgivare inkluderar de flesta branscher; bank och finans-, advokat-, skog-, media- och varumärkesbyråer, mat och vin-, elektronik-, industri-, ITC- och tech-branscher från näringslivet. Så även myndigheter, Länsstyrelser, universitet och skolor, politiker, domstolar och organisationer. Viktoria har även startat upp Gender Coach program i ett flertal länder, vilka är ledarskapsprogram för ledningsgrupper och höga chefer som menar allvar med att lyckas med sitt inkluderingsarbete.

Viktoria är en uppskattad och väl anlitad föreläsare och konsult som verkar både i Sverige och internationellt och därmed har god överblick över DEIB (Diversity, Equity, Inclusion & Belonging) arbetet och trender globalt.

Kontakta Inclusion Academy gällande Viktoria Saxby

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.