Frida Sandegård

Frida SandegårdProcessledare, utbildare och dramapedagog. Bakgrund som chef och ledare inom civila samhället inom frågor som rör mänskliga rättigheter, folkbildning och pedagogik.

Frida Sandegård har sin bakgrund inom civila samhället, både på tjänstesidan, senast som utvecklingschef och på förtroendesidan, senast som förbundsordförande. Frida är dramapedagog i grunden och hennes arbetssätt präglas av lyhördhet, lugn, värme och humor.

Frida stödjer processer i rätt riktning, stärker syftet och bygger gemensam kraft mot målet med en stadig omsorgsfull hand. Med sin kunskap om makt, status och gruppdynamik är Frida mycket noggrann med att bygga trygghet, tillit och begriplighet för att sammanhanget ska bli meningsfullt och framåtsyftande för alla närvarande.

Frida är VD i bolaget Karlsson Wiktorsson, dit kunder vänder sig för strategisk utveckling av organisationer, grupper, möten och ledarskap. Frida beskrivs ofta som lugn och trygg, att hon har nära ti ill skratt och har förmåga att skapa tydlighet och trygghet. Frida tycker om att göra det komplexa enkelt utan förenklingar och påminner om vikten av helhet, snarare än stycken tagna ur sina sammanhang och utbildar ofta i grupputveckling och feedback.

Kontakta Inclusion Academy gällande Frida Sandegård

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.