Patrick Konde

Patrick Konde
Patrick Konde är föreläsare och workshopledare med erfarenheter av att utbilda en bred variation av aktörer inom både offentlig och privat sektor.

Patrick har även stor erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomsfrågor efter att dels ha skrivit kandidat- och masteruppsats på temat skolkultur men även genom mångårigt arbete med barnrättsfrågor inom civilsamhället. Han är även medförfattare till boken antirasistisk handbok från 2021.

Som utbildare uppskattas han särskilt för sin förmåga att göra det lätt för deltagare att prata om svåra saker. Det kan handla om jargong, rasism, homofobi eller andra former av missförhållanden som ibland står i vägen för ett inkluderande arbetsklimat.

Som konsult och utbildare erbjuder Patrick skräddarsydda föreläsningar, workshops och handledning som hjälper er organisation att adressera de utmaningar som ni står inför. Det kan handla om så väl arbetskultur som skolkultur och beröra frågor om jargong, hierarkier, rasism, makt,  med mera.

Patrick älskar människor och mellanmänskliga möten och det är det förhållningssättet som är nyckeln till hans interaktiva och inlyssnande pedagogik.

Kontakta Inclusion Academy gällande Patrick Konde

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.