Från man till människa

Från man till människa
En underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt.

En underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt.
Vi är drygt sju miljarder människor på jorden och det finns inte två människor som är likadana. Ändå blir vi förvånade att människor är olika. Därför handlar föreläsningen inte om mig som transvestit, utan varför du tycker att det är konstigt att människor är olika.
Mitt primära syfte är att inspirera åhörarna att tänka nya tankar och få dem att förstå att verkligheten är det som pågår just nu. Från Man till Människa är en föreläsning som boostar energi och inspirerar till nya tankesätt. Ur innehållet

  • Vem bestämmer hur du ska tänka?
  • Är du kvinna, man eller människa?
  • Kärlek eller rädsla? Vad väljer du?
  • Är jag onormal eller är det du som är ovan?
  • Kan något som finns i naturen vara onaturligt?
  • Var dig själv, alla andra finns redan!
Föreläsningen finns från två timmar, till hel- och halvdagar med diskussioner, övningar och olika fördjupningar. Min bästa föreläsning är 2 x 1,5 timmar plus paus. Min kortaste är två timmar, men då tar jag vanligtvis ingen paus. Vid fyra till fem timmar finns det utrymme för diskussioner och olika övningar. Jag använder stand up-tekniken som pedagogisk metod och föreläsningarna är därför en blandning av humor och allvar, fakta och fiktion, inspiration och erfarenhet med det primära syftet att uppgradera åhörarnas sätt att tänka. Teknikbehov Jag har med egen dator (MacBook Air med VGA och HDMI-övergång) och behöver storbildsprojektor och filmduk. För prat föredrar jag trådlöst headset.
Datorljudet tappas vanligen via hörlursuttaget (3,5 mm minitelekontakt)

Kontakta Inclusion Academy gällande Från man till människa

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.