Inkludering - så gör det oss ännu bättre

Inkludering - så gör det oss ännu bättre
Viktoria Saxby föreläser och utbildar om inkluderande företag och organisationer, ledarskap, arbetsmiljö och kommunikation.

I hennes utbildningar är budskapet tydligt: Inkludering, tillhörighet, jämställdhet och mångfald är inte mjuka sidofrågor att ta tag i när ”allt viktigt är klart.” Det är precis tvärtom – frågorna är direkt kopplade till lönsamhet och attraktions-, innovations- och konkurrenskraft. Liksom till välmående medarbetare, varumärkesbyggande och hållbarhet.

Viktoria brinner för att tala om inkluderingens vinster för alla – och ger konkreta verktyg för hur just du lyckas. Oavsett kärnverksamhet är inkluderingsarbetet helt centralt för att optimera både medarbetarnas välmående och din operativa verksamhet – det handlar helt enkelt om att göra det ni gör - ännu bättre.

I Sverige ligger inkluderingsarbetet ännu efter det globala, men i en alltmer globaliserad värld går förändringen fort. Inkluderingsarbete handlar om S:et i ESG (Environmental, Social & Governance) och utgör en central del av alla företags och organisationers hållbarhetsarbete. Att arbetet även leder till mindre risker, nya marknadsandelar, ett starkare varumärke, att medarbetare trivs och mår bättre, samt ökade vinster är bonusar.

Viktorias föreläsningar är kunskaps- och medvetandehöjande och alltid baserade på studier, fakta och goda exempel där arbetet tas ned från teori till praktik. Hennes styrka är att skapa en trygg, interaktiv miljö där alla kan känna sig avslappnade och inkluderade. Hon är dessutom övertygad om att vi lär oss mer när både hjärna och hjärta får vara med – och än mer när vi får ha roligt! Därför innehåller hennes föreläsningar många praktiska exempel, ofta med illustrativa filmklipp som lockar till skratt.

Hon tror också på att det ska vara lätt att göra rätt och att arbetet ska vara lustfyllt för att vara hållbart. Ofta handlar det inte om att vi inte vill, utan snarare att vi inte vet exakt hur vi ska nå dit vi vill.

Kontakta Inclusion Academy gällande Inkludering - så gör det oss ännu bättre

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.