Hanna Wallensteen

Hanna Wallensteen
Leg. psykolog, föreläsare, handledare och adopterad från Etiopien. Hanna har sedan 1999 arbetat med frågor som rör normer, rasism, inkludering samt adoption.

Hannas föreläsningar behandlar känsliga frågor på ett samtidigt seriöst och lättsamt sätt. Socialpsykologiska teorier varvas med konkreta exempel, egna erfarenheter och tips på strategier en kan använda sig av i sin vardag, både privat och professionellt.

Hanna har arbetat inom socialtjänst, skola, fristående organisationer och psykiatri. Hon är van att möta människor i svåra situationer från vitt skilda sammanhang och bakgrunder. Hanna föreläser ofta för personal inom socialtjänst, skola/förskola, hälso- och sjukvård samt civilsamhället, men träffar även helt andra målgrupper.

Som psykolog anlitas Hanna ibland som handledare i verksamheter där frågor om diskriminering, inkludering, rasism och vithetsnormer aktualiserats. Det kan handla om en konkret fråga eller konflikt som uppstått eller en mer allmän önskan att stärka verksamhetens jämlikhetsarbete. Hanna har även en privat mottagning där hon erbjuder psykoterapi för ungdomar och vuxna.

Kontakta Inclusion Academy gällande Hanna Wallensteen

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.