Sara Jonasson Ginters

Sara Jonasson Ginters
Föreläsare, utbildare och expertstöd. Hon är IT-chefen som sadlade om till jämställdhetskonsult med fokus på verksamhetsutveckling, mångfaldssäkrad rekrytering och inkluderande organisationer.

Föreläsare, utbildare och expertstöd. Hon är chefen som med 17 års erfarenhet från IT-branschen sade upp sig och startade eget som konsult för att bidra till mer jämställda, mångfaldsrika och inkluderande organisationer. Genom ett praktiskt fokus på HUR i fråga om mångfaldssäkrad rekrytering, inkluderande arbetsmiljö och ledarskap samt jämställda löner.
Smart, lönsamt och innovativt - tillsammans uppnår vi verklig förändring som leder till smartare och moderna organisationer!

Sara har en lång och mångsidig bakgrund från IT-branschen där hon arbetat i internationella roller som chef med fokus på bland annat organisationsutveckling, teamutveckling, rekrytering och förändringsledning. En röd tråd genom hennes karriär har varit hennes engagemang i att möjliggöra inkludering i praktiken genom bemötande, processer och ledarskap. Hösten 2016 inledde Sara en stor livsförändring då hon lämnade IT-branschen. Hon har sedan dess byggt upp sitt erbjudande som konsult inom verksamhetsutveckling med fokus på jämställdhet-, mångfald- och inkluderingsfrågor.

Vi vet att verksamheter har enormt mycket att vinna på att bli mer inkluderande - allt ifrån högre kundnöjdhet och medarbetarengagemang till mer innovativa tjänster, produkter och högre lönsamhet.  Tack vare Saras erfarenhet som chef i internationella organisationer kombinerat med hennes kunskap inom jämställdhets- och mångfaldsfrågor kan hon bidra med insikt och kompetens för att hjälpa er att vidareutveckla er verksamhet.

Sara brinner också för att arbeta med innovativa metoder för att öka förändringstakten mot ett mer jämställt, mångfaldsrikt och inkluderande arbetsliv och samhälle. Saras kompetens ligger inom mångfaldssäkrad rekrytering, inkluderande arbetsmiljö och ledarskap, diskrimineringslagen och aktiva åtgärder, strategiskt jämställdhetsarbete och lönekartläggningar. Sara är också engagerad i #metoo-rörelsen och föreläser om sexuella trakasserier och härskartekniker.

Kontakta Inclusion Academy gällande Sara Jonasson Ginters

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.