Frida Sandegård

Frida Sandegård
Konflikthanterare, handledare och utbildare. Bakgrund som chef och ledare inom civila samhället inom frågor som rör mänskliga rättigheter och ledarskap.

Frida Sandegård har sin bakgrund inom civila samhället, både på tjänstesidan, senast som utvecklingschef och på förtroendesidan, senast som förbundsordförande för RFSL. Frida är fortbildad inom ledarskap i utmanande situationer vid Försvarshögskolan och tar ofta handledningsuppdrag för ledningsgrupper eller styrelser som på något sätt förhåller sig till konflikthantering och jämlikhetsfrågor, minoritetsstress, arbetsmiljö och kränkande särbehandling.

Frida har utbildat om hatbrott, diskriminering, vithetsnormer, hbtq-frågor i 15 år. Som handledare arbetar hon utifrån systemiska perspektiv (SCT), med fokus på individ- grupp- och organisationsnivå samtidigt. Hon har läst arbetsrätt och är utbildad handledare i psykosocialt arbete vid Ersta Sköndal Högskola. Hon motiveras av att vi alla har att vinna på ett mer jämlikt och hållbart samhälle och har gedigen kompetens inom grupputveckling och psykologisk trygghet, vilket är en god förutsättning för svåra samtal och utmanande situationer.

Som utbildare föreläser Frida oftast inom kränkande särbehandling, teamutveckling och konflikthantering.

Kontakta Inclusion Academy gällande Frida Sandegård

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.