Åsa Lindell

Åsa LindellFöreläsare, moderator och facilitator.
Hon inspirerar och leder möten om bland annat möteskultur, förändring, levande värdegrund och bemötande.

Åsa har en bakgrund som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line och Lindex och har varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna. På scen är Åsa närvarande, lyhörd och har en stor portion energi. Hon skapar goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på den stora scenen eller i det lilla mötesrummet.
  • Föreläsningarna bygger alltid på interaktion med publik som bjuds in att delta och reflektera. Föreläsningarna anpassas efter målgruppen och vad som händer i rummet vilket gör det levande och mer relevant.
  • Moderatorn säkrar den röda tråden och håller ihop programmet från scen. Med sina 15 års erfarenhet hanterar Åsa alla typer av moderatorsjobb och har förmågan att få alla att synas och höras, genom sina frågor och sitt personliga tilltal. Med varm hand, närvaro och energi leder Åsa konferenser, seminarier, debatter och samtal.
  • En facilitator leder grupper genom möten och processer mot uppsatta mål. Med varsam och tydlig hand vägleds deltagarna med hjälp av facilitatorns erfarenhet och verktygslåda. Åsas uppdrag är ofta inriktade på förändring, levande värdegrund och samarbete i stora grupper, exempelvis på kickoffer och ledardagar.

Kontakta Inclusion Academy gällande Åsa Lindell

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.