Inkluderande ledarskap som framgångsmetod

Inkluderande ledarskap som framgångsmetod
Vad menas egentligen med ett inkluderande ledarskap, varför är det så viktigt och hur gör man då i praktiken?

Enligt de senaste forskningsresultaten är ett inkluderande ledarskap avgörande för hur ett företag eller en organisation lyckas nå framgång. Men VAD menas egentligen med ett inkluderande ledarskap och VARFÖR är det så viktigt? Och HUR gör man då?

Hör personliga berättelser varvas med fakta från den senaste forskningen och ta del av våra bästa metoder och tips för att verkligen lyckas med att leda på ett inkluderande sätt.

- Ett lösningsfokuserat seminarium som garanterat ger dig både tankeställare och användbara metoder du direkt kan implementera i ditt ledarskap.

Föreläsarna

Ergin Özdemir är föreläsaren som brinner för mångfald och entreprenörskap. Fylld av entusiasm och glädje delar Ergin med sig av sina kunskaper och egna erfarenheter och blandar sedan dessa med fakta som baseras på forskning och vetenskap.

Matilda Andersson är expert på hur organisationer kan arbeta med jämställdhet, mångfald och inkludering. Hon är utbildad inom genusvetenskap, juridik, organisation och ledarskap, och arbetar sedan 2013 som föreläsare och konsult. Matilda har lång erfarenhet av att arbeta praktiskt med att skapa inkluderande organisationer och ledare och hjälper nu i sin roll som konsult chefer med att arbeta med mångfald, inkludering och psykosocial arbetsmiljö i sin vardag.

Konsult E Özdemir / M Andersson

Kontakta Inclusion Academy gällande Inkluderande ledarskap som framgångsmetod

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Se även följande