Inkluderande ledarskap som framgångsmetod

Inkluderande ledarskap som framgångsmetod

Visa video

Vad menas egentligen med ett inkluderande ledarskap, varför är det så viktigt och hur gör man då i praktiken?

Enligt de senaste forskningsresultaten är ett inkluderande ledarskap avgörande för hur ett företag eller en organisation lyckas nå framgång.

  1. VAD menas egentligen med ett inkluderande ledarskap?
  2. VARFÖR är det så viktigt?
  3. HUR gör man då?

Hör personliga berättelser varvas med fakta från den senaste forskningen och ta del av våra bästa metoder och tips för att verkligen lyckas med att leda på ett inkluderande sätt. Det här är ett lösningsfokuserat seminarium som garanterat ger dig både tankeställare och användbara metoder du direkt kan implementera i ditt ledarskap.

Du kan se frukostsemaniet genom att klicka på länken.

Nyhet! Hösten 2018 startar vi workshopserien Inkluderande ledarskap som framgångsmetod – 3 halvdagar i Stockholm

I workshopserien djupdyker vi i ämnet inkluderande ledarskap. Vad handlar det om och hur implementerar man detta förhållningssätt i mitt ledarskap till vardags? Utbildningen bygger på interaktion där deltagarna delar med sig av utmaningar, tankar och erfarenheter för att tillsammans hjälpa varandra att utvecklas i sitt ledarskap. Du som deltagare får en individuell handlingsplan anpassad efter dina utmaningar och din utvecklingspotential. Vi följer tillsammans upp hur det går vid varje utbildningstillfälle.

Workshopserien består av tre halvdagar i Stockholm under hösten 2018. Läs mer om innehåll, datum och pris i infobladet: http://www.inclusionacademy.se/files/contentFiles/pdf/Inkluderande-ledarskap.pdf 

Anmäl dig genom att fylla i kontaktformuläret nere till vänster eller genom att mejla matilda@inclusionacademy.se eller ergin@inclusionacademy.se

Föreläsarna

Ergin Özdemir är föreläsaren som brinner för mångfald och entreprenörskap. Fylld av entusiasm och glädje delar Ergin med sig av sina kunskaper och egna erfarenheter och blandar sedan dessa med fakta som baseras på forskning och vetenskap.

Matilda Andersson är expert på hur organisationer och ledare kan arbeta med jämställdhet, mångfald och inkludering i sin vardag. Hon är utbildad inom diskrimineringsrätt, genusvetenskap, och organisation och ledarskap, och arbetar sedan 2013 som föreläsare och konsult.


Kontakta Inclusion Academy gällande Inkluderande ledarskap som framgångsmetod

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.