Sofia Karlsson

Sofia Karlsson
Föreläsare, utbildare och moderator. Leder möten, sammankomster och konferenser framåt och föreläser med hjälp av humorn kring jämställdhet, ledarskap, normer och hbtq.

Sofia Karlsson beskriver sig själv såhär

Sofia Karlsson är moderator, processledare och föreläsare som har sin bakgrund i det civila samhället både som anställd och förtroendevald. Sofia har t.ex. varit ordförande för Sveriges Förenade studentkårer, Talesperson för Feministisk initiativ och kommunikationschef på IOGT-NTO.

Sofia inspirerar och provocerar. Humor är ett verktyg som Sofia gärna använder och anpassar till vilken typ av möten, sammankomst eller konferens det är. Sofia beskrivs ofta som just rolig, men även tydlig och trygg och som på bra sätt för möten och processer framåt.

Sofia är bra på att se helheter och förmedla det, att dela upp komplicerade processer och göra dem överskådliga och angripbara för att få med alla i en grupp. Förutom uppdrag som föreläsare och moderator arbetar Sofia som konsult i byrån Karlsson & Wiktorsson där många av uppdragen handlar om att ge chefer stöd i både längre strategiska processer och i det dagliga ledarskapet.

Kontakta Inclusion Academy gällande Sofia Karlsson

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Se även följande