Pär Wiktorsson

Pär WiktorssonFöreläsare, utbildare och moderator. Erfaren chef, utbildare och processledare samt expert på frågor om normkritik, diskriminering och inkludering.

Pär Wiktorsson Harrby har över 15 års erfarenhet inifrån olika verksamheter och som konsult. Han är expert på frågor om normkritik, diskriminering och inkludering kopplat till ledarskap, arbetsgivarfrågor och organisationsutveckling. Han har gjort kortare uppdrag, som att föreläsa om härskartekniker, och lett större processer, som att starta inkubatorer för sociala entreprenörer med fokus på barns rättigheter i Baltikum. Idag driver Pär konsultbyrån Karlsson & Wiktorsson tillsammans med Sofia Karlsson. Pär har en bakgrund som verksamhetschef på RFSL – Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter – och som chef för verksamheten i Norra Europa inom Reach for Change, en stiftelse grundad av Kinnevik och Sara Damber. Han är medförfattare till Friends metodbok ”I normens öga” för skolan och har varit redaktör på ungdomsmottagningen på nätet, UMO.se. Bland uppdragsgivarna finns föreningar, kommuner, skolor, fackförbund, företag, myndigheter, kulturinstitutioner, högskolor med flera. Pär har också haft flera ideella uppdrag, exempelvis som ordförande för Stockholm Pride, där han har arbetat med olika samarbetspartners inom näringsliv, ideell sektor och det offentliga. Områden:
Ledarskap, normkritisk pedagogik, diskriminering, lagstiftning, kränkande särbehandling, aktiva åtgärder, härskartekniker, normer och normkritik, hbtq, normkritisk kommunikation.

Kontakta Inclusion Academy gällande Pär Wiktorsson

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.